tiistai 1. syyskuuta 2009

Piirakoista tuli palautetta useammalta taholta. Taikina siis ei ole perinteisellä tavalla tehty, vaan se on tullut minulle jostain Imatran suunnalta kun tekivät juhlapiirakoita. Siksi taikinassakin on voita ja munaa sekä soodaa. Onhan ne toki hieman kaloririkkaampia kuin ilman, mutta kyllä ne sulavat suussakin ihan eri tavalla kuin ne toiset, ainakin minun suussani. Makuasioista kun ei kannata kiistellä.

Me olimme tangofestareilla Karlstadissa viikonloppuna. Sää tosin oli kehno ja toritansseja sotki vähän lauantaina. Mutta muuten oli kiva fiilis ja ainakin sain tanssia ihan mielin määrin. Tuli koko viikon kuntoilutarve täytettyä parissa päivässä kunnolla. Kai kymmenisen tuntia tuli pyörittyä lattialla, eikä mitään hissuttelua, vaan kunnon menovauhti päällä.

Lehtien mukaan odotettiin sinne 10 000 kävijää, mutta taisi jäädä muutamaan sataan. Toivottavasti taloudellisesti ei tappiolle jäänyt, sillä toivon festarit myös ensi vuodeksi. Sitten ehkä osallistutaan jo kilpailuihinkin.

Oli kiva tavata vanhoja tuttavia, tosin heitä oli harvinaisen vähän verrattuna viime vuoteenkin. Kai tuo sää teki oman osansa, kuin myös suomi-ruotsi maaottelu ja jotain suuria juttuja oli muuallakin.

Minulla oli taiteileminen tuon kantapään kanssa. Se kun meinasi ärtyä oikein pahaksi eka illan jälkeen. Aamullä lähdimme kävelemään ja se oli työn ja tuskan takana, mutta apteekkiin pääsin ja ostin sellaiset silikoni pohjalliset kenkään laitettavaksi. Sitten menimme torille tanssimaan lenkkarit jalassa. Siinähän se vertyi tunnin tanssin jälken. Tosin ei kestänyt sitten jäädä istumaan tai lepäämään ennenkuin puolen yön aikoihin kun nukkumaan mentiin.

Oli muuten kiva kokemus olla M A Nummisen konsertissa. Kyllä hän melkoinen velikulta on ja hänen huumorinsa on tosi naurattavaa. Eka kertaa varmaan kuuntelin myös laulujen tekstit ihan kunnolla ja pääsin siihenkin kiinni.

Oma ilo oli myös katsella tanssikilpailuja. Osanottajia oli ihan mukavasti, mutta hyvin sopivat lattialle. Taso oli kova yleisessä sarjassa. Seniorisarjassa sitä vastoin oli vain kaksi paria. Ukkeli innostui ajatuksesta alkaa harjoittelemaan ensi vuoden kisoja ajatellen, hi hi. Mikä ettei, kun vaan jalka kestäisi ja hän jaksaisi minua tyyrätä pitkin lattioita. Kaipa siinä harjoitellessa lisää kiloja alkaisi katoamaan ja ehkäpä meiltä molemmilta.

Ei kommentteja: