tiistai 29. joulukuuta 2009

Oikeus voitti

Kerroin taannoin kiistastani netti operaattörin kanssa. Eilen tuli puhelu ja pyydeltiin anteeksi heidän omaa töppäystään ja olivat korjanneet myös nettitehoa. Se tuntui mukavalta ja sain myös ihan kirjallisen vastauksen jos sattuisi, että jossain vielä tämä sama asia alkaa tökkimään. Tarkastettiin teho ihan virallisesti ja saan sen tehdä vaikka päivittäin. Jos teho laskee niin heti täytyy siitä ilmoittaa niin korjaavat mielellään jos se on korjattavissa. Teho ainakin eilen oli enemmän kuin normaali laajakaista yhteys eli ei ollut silloin liikaa rasitusta.

Sain oikein mielenkiintoista postia eilisen kirjoituksen johdosta ja vastaan kyllä kysymyksiin heti kun saan rauhallista aikaa istua riittävän kauan tässä työtuolissani. On aika lähteä viemään pikkumies kotiin vanhempien ja pikkuveljen luo. Kyllä hän jo eilen illalla ikävöi kotiin eikä häntä saatu nukkumaan muutoin kuin ukin kainaloon. Yöllä hän heräsi ja alkoi kyselemään Eddy koiraansa, jota ei ole sitten jouluaaton nähnyt.

Niinpä minunkin on nyt puettava päälle ja lähdettävä mukaan halusinpa tai en. On kuitenkin kivaa lähteä katsomaan uutta perheen jäsentä. Vien samalla rotinat, jotka leivoin jo ennen joulua valmiiksi tätä matkaa varten. On niin kova pakkanen, -22, etten lähde ostoksille, jolloin Lucas saisi jäädä autoon istumaan ukin kanssa, eikä autoa saa pitää käynnissä. Ostan sitten myöhemmin lahjan miniälle, kuten tapani on. Jatkan saman korutaiteilijan sarjan ostamista hänelle niin ei ole vaikeuksia löytää mieleistä. Onhan se kiva muisto synnytyksestä ja muinakin merkkipäivinä voin samalla sarjalla muistaa häntä.

Tässä jälleen osoitteeni: eila_nilivaara@hotmail.com

Ei kommentteja: