tiistai 22. joulukuuta 2009

...jatkoa edelliseen

Niin jo harmittelinkin sitä käytöstäni, sillä kiehuin yli äyräiden saamistani uusista tiedoista vasta tänään. 'Se on mielestäni melko törkeää juttua ja meinaan kyllä viedä eteenpäin valituksin jos vain jaksan sen jälkeen kun ja milloin nettini alkaa toimimaan luvatulla tavalla. Tosin kyllä etsin kovaa vauhtia uutta operatööriä ja tuskin tällä luvatulla teholla mitään löytyy eli firma on niskani päällä siinä mielessä ja voi vaatia mitä tahansa. Kele.

Pannuhuone tuli kuitenkin siivotuksi ja sitä nokea olikin joka paikka täysi aivan kuten olen yrittänyt sanoa jo kauan. En saanut nytkään ihan kaikkea pois, sillä en voinut ukkelini tavaroihin koskea muuta kuin siirrellä jotain vesivaraajien päällä olevia ja käskeä hänen putsaamaan ne yksi kerrallaan. Ei hän sellaisesta hommasta pitänyt.

Joulukuusikin on jo yllättäen olohuoneessa kaikessa komeudessaan. Sen piti olla vasta huomenna tai aattona siellä, mutta yllätyksiin täytyy vaan tottua. Onneksi puolet olohuoneesta oli siivottu ja siivousvehkeet siellä niin ei se nyt kovin paljon muuta rutiinia muuttainut, mutta minun oli vaihdettava mukini glögituopiksi, hi hi. Enhän voi joulukuusta koristella ilman glögiä.

Huomiseksi jäi koko yläkerta, sillä glögi loppui juuri pahassa vaiheessa kun olisi ollut vielä sitä sisua ja pahaa mieltä purkaa hetkinen, mutta kävin sen sijaan ulkona lenkin ja kaatelin niitä jääsankkoja tietämättä mitä niillä oikeastaan voisin tehdä. Taidan tehdä suuren lumilyhdyn mallisen ja pistää sinne palamaan kynttiöitä useammankin sisälle aattona. Vaikka juuri nyt tuntuu siltä, että joulu on jo aikaa sitten ohitse ja muistoitta.

Ei kommentteja: