tiistai 22. joulukuuta 2009

Alle 90 kg GBP jälkeen

Kuten olet nähnyt, en ole aikoihin kirjoittanut sanaakaan painostani ja mitä syömisiin liittyy. Ei ole ollut kerrottavaa, sillä paino takertui tähän 90 kg seudulle. Odotan nyt pääseväni suksille ja alan kunnon kohentamisen ihan urakalla. En edes uskalla katsoa taaksepäin kuinka kauan olen tässä tätä samaa tallaillut. Tiedän, etten syö enkä juo liikaa siihen jopa reilusti laskettuun arvoon, mutta kai tämä on kohtaloni.

Joku lukijani lähetti ohjetta vähentää hedelmien ja marjojen osuutta puoleen kiloon päivittäin ja senkin olen tehnyt. Soitin dietistille ja kerroin tästä muutoksesta ja muistakin jutuista niin hänellä ei ollut mitään muuta neuvoa enää jäljellä kuin enemmän liikuntaa. Voi kele!!!

Minä omasta mielestäni liikun kyllä enemmän kuin moni tähän heimooni kuuluva kaksijalkainen. LÄhes joka viikko käyn tanssimassa useita tunteja ja meno ei ole mitään hiljaista kyhnimistä. Siihen vesihölkkää ja mitä tässä kotosalla tulee tätä arkiliikuntaa. Ei tunnu kivalta jos sanon sen ihan suoriksi.

Eilen kuitenkin lähdin joulukuusivarkaisiin ja vedin vanhoja kuteita päälleni. Niihin lähes upposin ja niiden kanssa oli vaikeaa liikkua metsässä!!! Siispä oli pakko alkaa laskeminen alusta ja miettiä miten paljon ja miten voi näkyä 48 kpl ½ kg voipakettia jos ne ympärilleni kitosteltaisiin kiinni. Ihan hyvä mieli siitä tuli ja alan ymmärtää sen, ettei Roomaakaan rakennettu päivässä eikä vu0dessakaan.

Siispä hyvää joulumieltä kaikille GBP leikkausta suunnitteleville sekä jo vastoittain leikatuille. Tämä homma ei ole helppoa eikä apteekin hyllyltä saatavaa vaikka moni niin luulee ja ehkä monelle niin myös käy. Olemme niin erilaisia jokainen oman vaikeutemme kanssa, ettei ole sitä yhtä ja ainoaa linjaa sanoa miten se menee leikkauksen jälkeen tai ennen sitä. Eikä tätä moni ymmärrä ellei itse käy ihan kokonaan lävitse. Jokainen poistunut kilo on joka tapauksessa pieni mahdollisuus parempaan elämään ja siitä olen minäkin kiitollinen ja varmaan myös sinä.

Ei kommentteja: