sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Väsynyt mutta onnellinen

Tulimme äsken kotiin. Nyt on pannu lämpenemässä, hellassa tuli ja massu täynnä ruokaa. Sain laitettua laskut nettiin maksuun ja nyt kuuntelen uutta karaokelevyä samalla kun napsuttelen tätä blogiani. Kerran teksti jo katosi, joten nyt toivon.....

Meillä oli oikein kiva reissu. Saimme tehtyä ne ostokset, joita varten jo perjantaina menimme sinne. Eli ostimme uuden painepesurin, vahauskoneen sekä vähän muuta tillbehöriä autoihin. Lasten turvaistuimen aikoivat nuoret ostaa seuraavaan reissuun mennessä korvauksena auttamisesta muutossa. Entinen kopperonikin on siellä myynnissä nyt ja kai pitäisi pian olla myös netissä kuvallinen ilmoitus.

Eilen illalla oli sitten karaoketanssit aivan uudessa paikassa Karlstadissa. En millään löytänyt sitä paikkaa, sillä unohdin ottaa ne puhelimessa saamani ohjeet mukaan. Tosin muistin kyllä oikein, mutta sitten en muistanut sitä viimeistä vasemmalle kääntymistä ja se ajettiin useaan kertaan ohitse ennenkuin ukkeli sanoi, ettei ole enää muuta vaihtoehtoa.

Siellä oli tanssin jytke jo täydessä vauhdissa. Saimme mekin itsellemme laululistakansion ja laitoimme laput, joita sitten vuorollamme kävimme laulamassa. Eilen ei ollutkaan niin kovin monta laulajaa, niin saimme laulaa monet pelit. Väliajat meni tanssien, ainakin minulla. Jalka kun kesti hyvin, niin eihän silloin minulla ole sanastossa sellaista tauko sanaa olemassakaan. Jopa polkan hyppäsin yksin kun ei löytynyt ketään polkan taitajaa salista. Sehän riemastutti väkeä kovasti.

Meidän pöytään kannettiin vettä isolla kannulla vähän väliä, sillä koko porukka oli innokkaita tanssimaan ja silloin vesi maistuu. Söimmepä isot makkaratkin jossain välissä kun alkoi tuntua, ettei energia riitä enempään. Vielä kämpille tultua oli tehtävä voileipä ja lasillinen maitoa sen kanssa ennenkuin jaloista loppui tärinä.

Aamulla oli sitten jälkien siivous ja meidän tavaroiden autoon pakkaaminen. Olemmehan käyttäneet asuntoa tämän kahden kuukauden ajan melko usein niin tavaraa on kertynyt petivaatteista alkaen melkoisesti. Sinne jäi niin kiva ja siisti kämppä, että olisi tehnyt mieli jäädä sinne muutamaksi päiväksi ihan itsekseni.

Nyt on vuoro levätä ainakin tämä loppu päivä ja huominenkin. Tiistainahan onkin sitten jo uimahalliin meno ja keskiviikkona on pikkupojan haku. Hän on täällä sitten lauantaihin tai sunnuntaihin. Näin meillä jää perinteellinen pitkäperjantain supé tansseineen väliin tässä kylällä.

Kankaita on melkoinen läjä tässä työpöydälläni odottamassa uuden sisustuksen ompelemista saunakamariin. Olin suunnitellut ehtiväni ommella ne ennen pääsiäistä, mutta mitenkähän käy jos näin väsyneen oloinen olen jatkossa. No, eipähän se niin turhan nuukaa ole, voin siirtää tavoiteen helluntaihin tai juhannukseenkin. Kai nyt tähän hommaan voisin käyttää ne aikaiset aamutunnit, sillä herään nykyisin jo viiden jälkeen pohtimaan tätä maailman menoa. Kun jään kuitenkin sänkyyn lötköttämään ja odottamaan ajan kulua niin siitä tulee vaan päänsärky. Voin nousta ompelemaan niin pysyn vähän vireämpänä ja ilman tautia, hi hi.

Ei kommentteja: