perjantai 5. maaliskuuta 2010

Rintojen pienennysleikkauksesta

Tänään kävin kirurgin juttusilla rintojen pienentämiseen liittyen. Olenhan koko ikäni kantanut näitä meijereitä mukanani. Milloin ovat painaneet enemmän ja milloin vielä enemmän. Nyt tuntuu kuin mitta olisi täysi ja pärjäisin kyllä ihan pienillä rusinoillakin tämän loppu taipaleen.

Olin todella peloissani lääkärin luo mennessä. Olin aivan varma, että saan kauheasti sapiskaa ja moitteita jo pelkästä ajatuksesta. Varustauduin melkoisiin puolusteluihin ja vaatimuksiin. Kaikki meni ihan hukkaan! Lääkäri oli aivan samaa mieltä kanssani ja aloimme sitten keskustella mitä se leikkaus pitäisi sisällään.

Onhan vielä matkaa 10 kg siihen tavoitteeseen, jonka olen itselleni toivonut laihduttamisen suhteen. Tosin se on nyt jämähtänyt tähän 90 kg seudulle usean kuukauden ajan. Kävimme lävitse ruokajuttuja ja sain uusia ehdotuksia vaihtaa pois joutavia hiilareita.

Huomenna aloitan uuden tavan elää. Eli jätän pois voileivän aamusta ja syön munia ja pekonia, rahkaa ja marjoja vielä jälkkäriksi. Iltaisin jätän pois marjat ja hedelmät ja syön proteinia ja esim. pähkinöitä tai manteleita hiilareiden sijaan, eli vaikka tekisin uuden aamiaisen jos tuntuu olevan nälkä ennen nukkumaan menoa. Päivisin jatkan ihan entistä linjaa, mutta voin lisätä kyllä vielä voita ja kermaa ruuanlaitossa, mutta lisäksi olisi mitattava veden määrä. Sitä kun yleensä tulee juotua aivan liian vähän. Lisäksi alan ottamaan omega -3 kapselin aamuin ja illoin. Se varmistaa sen oikean rasvan ja pitäisi alkaa polttamaan tätä minun rasvaa. Yhtenä uutena lisänä tuli myös D-vitamiini pillerit parin kuukauden ajan kokeeksi.

Tämä ohje on nyt sitä vähä hiilihydraattista juttua. Olen kyllä itse jo kauemmin miettinyt, että olisiko niin, etten oikein siedä noita hiilihydraatteja ja melko vähän syönkin leipää ja perunoita yleensä. Vaikka niin terveellisiä kuin marjat ja hedelmät ovatkin niin ne saattavat kerääntyä rasvaksi jostain syystä. Eihän tätä tiedä ennenkuin kokeilen ihan kunnolla.

Samoin uusi muutos on saunaolusten suhteen. Sehän on juoksevaa hiilihydraattia ja on parempi vaihtaa vaikka valkoviiniin tai jopa lonkeroon. Se minua hämmästytti, mutta saahan sitä hämmästellä monta muutakin juttua tässä elämässä. Kai se vilja on siinä se suurin paholainen joka pistää kropan elämään oman tahtonsa mukaan.

Joka tapauksessa oli kiva lääkärireissu ja sain tosi hyvän kuvan tästä naispuoleisesta kirurgista, joka on tehnyt näitä leikkauksia parisen kymmentä vuotta eli oli myös minun ikäinen. Varmaankin se lisäsi sitä luottamusta kun hän itsekin yrittää saada pois 10kg seuraavaan tapaamiseen niin meillä on ikäänkuin keskinäinen kilpailu, hi hi. Hänellä kyllä näytti rinnat olevankin ihan minikokoa, joten liekö leikkauttanut vai olisiko muuten perimä sellainen.

Ei kommentteja: