torstai 29. lokakuuta 2009

Paljon uutta opittavaa

Ei aivan muutamassa minuutissa saa läppäriä mieluiseen kuntoon asennettua. Minulla meni koko ilta ja kesken jäi väsymyksen yllättäessä. Unissakin vielä asentelin ja tein tietenkin virheitä. Menee myös aikaa opetellessa tätä uutta systeemiä. En ole vielä hoksannut, miksi kirjoittaminen tuntuu vaikeammalta tällä ainakin vielä. Vaikka tämä on suurempi ja nappulat myös kookkaammat minun pölkkysormilleni. Jotenkin saan painettua jotain ylimääräistä kun tuo pölkky/palkki? katoaa milloin minnekin ja tulee virheitä. Kai tähän tottuu ajan kanssa.

Operatiivinen systeemi on siis uusi eli Windows 7. En ole vielä huomannut mitään suurempia eroja Vistaan. Kai niitä ajan kanssa tulee eteen tai sitten en huomaa. Paljon olisi opittavaa, sillä en ole edelleenkään opetellut kaikkia hienouksia ja oikopolkuja näppäimistöstäkään. Aikoinaan kävin vain sellaisen peruskurssin ja sitten olen opetellut itse sen mitä olen tarvinnut.

Etsin myös levyä, jolla saisin suojaohjelman asennettua. Jossain se tässä lähellä on kun vaan hoksaisin. En luota koneessa olevaan suojaukseen ja olenhan maksanut Nod ohjelmasta melko hyvän hinnan niin kyllä sen asennan heti kun vaan löydän levyn. Vai olenko sittenkin asentanut sen netistä. Täytyy avata vanha kone ja tutkia asia perusteellisesti se asia. Muistiin ei ole luottamista.

Oikeasti minun pitäisi lähteä lenkille pysyäkseni itselleni asettamissa tavoitteissa kuntoilun suhteen. Tosin lääkäri tutkittuaan eilen tuon kantapääni kehoitti välttämään ylimääräistä liikuntaa ja antaa kantapäässä olevan jänteen parantua rauhassa. Mitenkäs nyt tanssin käy huomen illalla. Kai annan jalan levätä ensi viikosta alkaen.

Ei kommentteja: