maanantai 12. lokakuuta 2009

Mikä karmea maanantai!

Aamu on pilalla tuon samperin vaakan takia. Yleensä käyn maanantaisin vaakalla ja niin nousin tänäänkin. Kauhukseni sen lukema oli 92.9kg eli pari kiloa on tullut lisää viimeisen mittauksen jälkeen. Taisi ne matkan herkuttelut tulla vasta nyt kuvioihin näkyviin. Ei tunnu ollenkaan kivalta, saat sen uskoa.

Toiseksi olin suunnitellut paistaa karjalanpiirakoita heti aamusta, niin huomasin unohtaneeni riisiryynien oston täysin. Olin jo lähdössä kauppaan hakemaan niitä, niin tajusin kellon olevan niin vähän, että saisin odotella melkoisen tovin eli tunnin sen aukeamista. Harmittaa.

Söin aamiaisen ja istahdin tähän koneelle hetkeksi niin sellainen vilu iski, että olikin sytytettävä pannuun tuli. Nyt kuuntelen sen pauhinaa ja annan itselleni lepopäivän aivan kohta sen jälkeen kun saan pannusta luukut kiinni. Tuskin lepopäivä menee hukkaan ja minulla on vielä Arvesynd sarjasta monta osaa lukematta, tosin hakemattakin kirjastosta.

Voinhan vaipua itsesäälin mustaan vaippaan hetkeksi suremaan noita lisäkiloja. Onneksi on kuitenkin valmista kevyttä ruokaa, niin en tarvitse sortua joutaviin syömisiin. Tosin lakupussi jo houkutteli kumman ilkkuvasti jääkaapin ovesta ottaessani sieltä teehen maitoa.Luojan kiitos, että minut on GBP leikattu, en voi syödä sitä lakua missään tapauksessa kuin muutaman saamatta dumpingia, joten enköhän sen ilkkujan kanssa pärjää jotenkin.

Illalla lähden lenkille kun metsästäjät ovat lopettaneet jahdin, niin voin ottaa koiran kaveriksi. Meillä lämmitetään sauna tänään kun eilen jäi vieraiden takia lämmittämättä. Olisi mieli saatava siihen mennessä nousemaan korkeuksiin kun ukkeli saapuu hirvenmetsältä intoa täynnä kertoen päivän tapahtumia. Ei siinä viitsi tätä hapanta naamaa näyttää, ei edes meikattuna, eikä surkutella kahta kiloa.Sillä hänelle se varmaan on ihan ilon juttu kun päästiin taas tasoihin painon kanssa. Voi tätä elämää!

Ei kommentteja: