tiistai 4. elokuuta 2009

Hamsterin elämää

Olen hamsteri, joka säästää kaikkea ruokaa tulevaisuutta varten. En meinannut uskoa silmiäni omista kätköistani. Nimittäin ukkeli sai minut houkuteltua vihdoinkin pakkaamaan marjapakasteeseen viimevuotiset marjat, sillä hän oli tyhjentänyt, sulattanut ja pessyt marjapakasteen. Se on ihan normaalikokoinen korkea kaappimalli. Hän kantoi korin toisensa jälkeen marjoja lajiteltavaksi kaappiin ennenkuin alan poimimaan kauheasti lisää marjoja. Olihan siellä pakasteessa kylläkin jo 70 rasiaa mustikoita viime viikon satoa.

Pakkasin ja nautin näkemästäni. Lakkasatoa ei siis tullut, mutta ei minulla puutetta ole lakoistakaan. Hamsteri on hamsteri ja säästää vuosi vuoden jälkeen yhä suurempia määriä ettei vain tule pulaa mistään. En varmaankaan valehtele löytäneeni 5kg lakkoja. Eli viime vuoden marjoihin ei ole kovin paljon koloa tullut kun on syöty sitä edellisen vuotisia.

Aivan hetkiseksi helpotti marjastuskuume, sillä en oikeastaan tarvitse mitään muita marjoja kuin vadelmia ja mustaherukoita, sillä niitä ei löytynyt kuin yhdet rasiat kumpaakin sorttia. Ne ovat minun suurinta herkkuani.

Pääsin sisälle ja jotain tässä touhusin kun hoksasin, että voin käydä katsomassa mustikoita samalla reissulla kun käyn akupunktiohoidossa. Mihinkähän hamsteri ne marjat kätkisi. Onneksi on noita mummeleita, joille kyllä ihan mielelläni annan rasian jos toisenkin käydessäni. Eli enhän minä niinkään itseäni varten aina hamstraa. hi hi

Ei kommentteja: