maanantai 10. elokuuta 2009

Apua!!!!

Päätin tänä aamuna nousta vaakalle tuntui miltä tuntui. Olen aivan kauhuissani, sillä painoa on tullut lisää. Painoin yli 93 kg!!! Apua. Nyt on jätettävä ciderit kellariin odottamaan parempia päiviä, sillä varmaankin siinä on yksi syy painon nousuun. Toiseksi olen syönyt aivan liian usein voileipää ja perunoitakin on mennyt aivan liian monta kiloa kesän aikana. Näitä kun yhteen laskeskelee niin ei ole ihmekään jos paino on alkanut nousemaan. Eikä taida tämä liikunta riittää, vaikka olen marjastanut ja soutanutkin muutamia tunteja, mutta kävelemässähän en ole käynyt kuin kerran. Tanssiminen on jäänyt ihan minimaaliseksi. Eikä ole ketään kenen syyksi pistää!
On siis jollakin konstilla palattava ruotuun. Onneksi on pilvinen ja sateinen sää niin ei ole suurta himoa mihinkään herkutteluun kuten helteellä. Ja sieniä alkaa kasvamaan, jolloin metsään meno tulee yhä mieluisammaksi. Eiköhän se tästä lähde parempaan suuntaan.
Eilen kävin mustikoita poimimassa ämpärillisen vietyäni lapsenlapsen takaisin vanhemmilleen. Vein jo aikaa sitten lupaamani muutaman litran eräälle tuttavalle tädille ja sain samalla ihastella hänen valtavaa liljapenkkiä. Osa mustikoista on menossa eräälle toiselle tädille ja lopusta teen kuningatarhilloa.
Metsässä oli kuuma. Yritin poimia nopsaan päästäkseni ajoissa vielä kotiin. Hiki valui aivan virtanaan. Oli nautinnollista saada riisua pois hikiset vaatteet ja pulahtaa viileään uima-altaaseen. Uiskentelin kauan saadakseni lähes viluisen olon ennenkuin nousin ylös kuivaamaan ja pukemaan päälleni normaalit vaatteet. Järvessä on vesi paljon lämpimämpää kuin uima-altaassa.
Nyt odottaa pullataikina leipuria. Älä luule, että itseäni varten leivon. Edellisestä olen syönyt kaksi viipaletta, joten tämän kanssa ei ole enää suurempia ongelmia. Dumping on hyvä este valkoisen leivän ja pullan suhteen.

Ei kommentteja: