maanantai 28. kesäkuuta 2010

Ohitse on piina

Nyt se tutkimus on sitten suoritettu ja tuloksena löytyi vain vatsahaava vanhasta laukusta. Sen hoito on tietenkin vähän ongelmallista, mutta jospa se siitä aikaa myöten. Muut syyt ovat sen GB P leikkauksen tuomia ongelmia, joiden kanssa on vaan opittava elelemään sovinnolla. Sain hieman uusia vihjeitä ja otetaan niitä kokeita silloin tällöin.

Muutoin tuntuu ihan siltä, että tänään se oikea kesä sitten alkoi kun sain tuon painolastin pois harteiltani. Ei tietenkään ole kivaa kun tekee kipeää, mutta jospa siihen tottuisi kuten selkäsärkyynkin. Eihän tässä elämässä kuítenkaan kaikkea saa, vaikka paljon saakin.

On mitä mahtavin mökkeilysää. Ukkeli irrottaa camperia pois auton lavalta ja lähdemme illan suussa mökille isolla autolla niin saadaan vietyä yhtä ja toista tarpeellista sinne. Sunnuntainahan meillä on sitten iso perhejuhla kun suvun pienin kastetaan. Jos vaan sää suosii niin voidaan olla ihan sinne saakka mökillä, ellei tule ikävä kotiin. Tuskin tulee ainakaan minulla.

Onko mitään parempaa kuin pohjolan mansikat, saunavasta ja lämmin järvivesi! Juu, jotain hyvää kylmää juotavaa siihen lisäksi ja grilliin joko kalaa tai lihaa niin jo vot. Ei tällä kertaa edes kutita tanssijalkaa, eikä kaipausta ole lavoillekaan kun tuo koipi on vielä kipeä. Mutta eihän tässäkään ihan kaikkea sentään kerralla.

Annan taas kuulua sitten valituksia kunhan tästä onnen huumasta ensin selviän ja saan nahkaan vähän väriä lisää. Kiitos kun olette muistaneet minua kärsimyksessäni, vaikka ihan turhaan taas hikoilin kuten yleensäkin kun joku uusi juttu iskee.

Ei kommentteja: