torstai 24. kesäkuuta 2010

Juhannus on meillä herttainen....

Huomenna se aatto sitten on jo edessä. Sää näyttäisi suosivan tämän kerran. Minäkin sain vauhtia niveliin ja pesin kahtena päivänä mattoja. Ovat nyt kuivatkin ja saan kohta levittää puhtaat matot lattialle kunhan vähän siivoamme ensin. Kyllä tuntuu mukavalta, sillä viime kesänä jäi mattopyykki väliin kun ei ollut pesuria.

Eilen kävin kiropraktikolla ja hän löysi heti vian polvestani. Senhän kolhin pari kuukautta sitten astuessani lukulasit päässä kellariin mennessäni vikaan, jolloin polvi venähti oikein pahasti. Siitä olikin yksi pieni lihas luiskahtanut irti ja nivelsiteet ovat tulehtuneet kun ovat liian suurella rasituksella olleet liian usein. Se tanssiminen tietenkin. B. laittoi sen lihaksen paikoilleen ja käski lepäillä nyt muutaman päivän. Nukuin hieman paremmin yön ja on sillä helpompaa astua kuin ennen käsittelyä. Ehkäpä se tästä, mutta tanssia en nyt ihan huomenna vielä voi.

Vatsatutkimuksen odotukseen olen nyt tottunut eli kävi kuten yleensä, että reakoin kovasti ja itkeä turskin ihan suotta. Minä vaan toimin näin ja sitten elämä alkaa sujumaan lähes normaalisti. Sunnuntaina alkaa se valmistautuminen jo heti aamusta, joten on hyvä syödä mussuttaa nyt siihen saakka helposti sulavaa.

Nyt on kahvi tippunut valmiiksi, joten saan viedä ukkelille aamiaisen sänkyyn saadakseni hänet kaveriksi siivoamaan, sillä haluan lähteä mahdollisimman pian mökille nauttimaan kesästä. Oikein hyvää Juhannusta teille kaikille lukijoilleni yhdessä ja erikseen. Joulu juhlista jaloin, juhannusjuhlista kontaten, sanottiin ennen vanhaan. Eiköhän se ole jo aikansa elänyt lausahdus!

Ei kommentteja: