torstai 26. helmikuuta 2009

Hiihtovälineiden käyttö halpenee

Nopeasti hinta laskee ostamillani hiihtovälineillä. Tänään maksoi puolen tunnin hiihto enää 340:- Onkohan samantapainen laskemismenetelmä uusilla autoilla, sillä niissähän tippuu hinta kaikkein eniten kun auton ajaa liikkeestä ulos. Tänään tunsin eka kertaa monon painavan ukkovarpaan seutua. Täytyykin huomenna laittaa sellainen silikonilaastari siihen varmuuden vuoksi ettei tule rakkoa, jolloin menee hiihtämisen ilo moneksi päiväksi. Löysin oikein kivan ja minulle sopivan mäenkin, jota laskin sitten useamman kerran. Varmaan harjoittelemalla se tasapaino palautuu vähitellen. Kai siinä suurimpana on kaatumisen pelko, sillä olen loukannut kaatumalla pari kertaa jalkani pahasti.
Etten olisi koko ajan menossa ostin lankaa ja aloin väkertämään patalappuja kun entiset on jo niin kuluneita. Minussa on sen verran taiteilijan vikaa, etten osaa tehdä mitään valmiista mallista vaan on ikäänkuin sisäinen pakko keksiä aina jotain uutta. ( totuus ehkä lienee siinä, etten jaksa seurata annettuja ohjeita ) Suunnitelman kehittyessä se kuulostaa niin mahtavalta, mutta lopputulos yleensä on heikko tai korkeintaan välttävä. Onneksi en perheeni ulkopuolelle näitä väkerryksiäni ole tarjoamassakaan ja he pistävät tekeleeni huomaamattani roskiin. Ainakin luulen niin, koska ei niitä missään näy sen jälkeen kun ovat iloinneet saamistaan lahjoista, hi hi.
Keitin ison kattilallisen hernesoppaa aamupäivällä. Se porisi mukavasti puuhellalla ja nyt on mökissä oikeastaan kuuma. Soppa on tosi hyvää. En tiedä onko se gastric bypass leikkaus tehnyt tämän, mutta kaikki ruoka, jopa hernesoppa on valtavan hyvää. Ennen ahdoin vatsani täyteen ruisleipää ja soppaa vaan nimeksi, nyt homma on aivan toisin päin. Saadakseni saman makuelämyksen haluan kyllä hyvin pienen ruisleipäviipaleen hernesopan kanssa. Lettuja ei enää sovi sen annoksen jälkeen, mutta voinhan syödä letut lettuina joku toinen kerta, vaikka iltapalana. Juu, ihan oikein luit. Lettu, jonka päälle marjarahkaa ja pieni lasillinen maitoa on ihan oiva iltapala. Jaksaa nukkua hyvin aamuun tuntematta nälkää. Kokeilepa.

Ei kommentteja: