perjantai 9. heinäkuuta 2010

Lopetan bloggaamisen

Nyt olen päättänyt lopettaa paksukaisen pulassa blogin kirjoittamisen, sillä en ole enää pulassa. Toisaalta olen kirjoittanut jo niin kauan tätä arkea, ettei enää kovin paljon mitään uutta tapahdukaan päivittäin. Lukijakunta on nyt kesällä romahtanut ja sen kyllä ymmärrän kun en ole jaksanut enkä ehtinytkään kirjoittaa kuten talvella. Siispä on hyvä vaihe lopettaa ja kiittää teitä uskollisia lukijoita tästä ajasta, mitä yhdessä tavallaan on vaellettu. Onhan tuota kirjoitusta melkoinen sivumäärä. Jääköön se nettiin elämään elämäänsä, en ala sitä sieltä perkaamaan poiskaan. Tämä aika on ollut erittäin kivaa ja antoisaa ainakin itselleni monessakin mielessä. Etenkin tämä on ollut oikein hyvää suomenkielen harjoitusta, tosin ei minusta koskaan tule täysin oikein kirjoittajaa kieliopillisesti ainakaan, mutta se ei liene tarpeellistakaan.

Lukiessani sieltä täältä hakusanalla näin myös sen kuinka olen kokeillut tätä elämää syömällä monella eri tavalla tai paremminkin useamman koulukunnan mukaan. Tuloksia ei näytä suuremmasti tulevan muutoin, mitä se GBP leikkaus toi mukanaan sen oman aikansa. Paino on nyt pysynyt siinä alle 90 kg ja jos pysyisi niin saan olla ihan tyytyväinen. Ainakin on paljon helpompaa tämä elämä monessa suhteessa ilman niitä metabolisia oireita. Edes nitroja en ole aikoihin tarvinnut, eikä verensokeri ole hyppinyt ollenkaan kuten joitakin vuosia sitten. Selkäsäryn vähenemiseen on tietenkin monta syytä, mutta varmaankin oma osuutensa on myös painon vähenemisellä. Elän niin onnellista elämää kuin vain suinkin on mahdollista. Huomisestahan ei kukaan tiedä ja sairauksia tulee ja menee niinkuin kuuluukin tähän vanhenemiseen.

Nyt pakkaan loput tavarat valmiiksi ja huomenna suunnistamme kohti Jämtlandia, siitä Trondheimiin ja vielä Namsenille lohia kiusaamaan ensi viikon lopulla. Sitten palaillaan kotiin omaa tahtia, mikä se kiire sitten lieneekin, vai eikö tule kiirettä kotiin. On ihanin kesä elämässäni. On ehditty jo tehdä paljon kesäisiä puuhia, matkustaa ja nauttia kesästä ja vielä on puolet ainakin jäljellä. Toivon sinulle kivaa kesää ja mukavaa elämää. Ehkäpä talven tullen alan uuden blogin, ehkä en. Tai löydän sinun blogisi sattumalta. Heippa.

Ei kommentteja: