keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Laihdutusleikkausta odotellessa

Nyt on toinen osa leikkaukseen valmistautumiskurssista ohitse onnellisesti. Tämä viimeinen osuus oli tosi hyvä ja antoisa. Ehkä siihen vaikutti nainen, joka puhui omakohtaisia kokemuksia leikkauksen jälkeen ja miltä elämä on sen jälkeen näyttänyt. On todella hyvä, että näitä valmentautumiskursseja järjestetään, saa miettiä uudelleen oman motivaationsa ja halunsa kuin myös vielä uudelleen sen olisiko muita vaihtoehtoja vielä kuitenkin jäljellä. Minun kohdallani tämä on ainoa ratkaisu, meni syteen eli saveen. Ikää karttuu nopeasti ja yli kuusikymppisiä ei enää leikata kuin äärimmäisissä tapauksissa. Minäkin mietin miksi en jo parikymmentä vuotta sitten ole tällaiseen hommaan päässyt mukaan. No se oli yksinkertaisesti syynä, että jaksoin sinnitellä juuri ja juuri leikkauksen mahdollistavan BMI rajan alapuolella, vaikka tämä uurastukseni on ollut tuloksetonta jo kolmannen lapsen syntymisen jälkeen. Mikä se on pudottaa joku kilo ajoittain ja kohta on lisästen kanssa se takaisin. Meitä on monta kärsivää. Oletko sinä samoissa suunnitelmissa?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että olet saanut valmentautumista leikkaukseen, tämä on jotain uutta, en ole aiemmin kuullutkaan, paitsi Peijaksessa käydään läpi leikkauksen jälkeinen ruokailu ja jutellaan jo leikatun kanssa.Leikataanko sinut siellä?
Minut on leikattu jo 1v4kk sitten ja olo on hyvä, päivääkään en ole leikkausta katunut ja suosittelen sitä, mikäli muut keinot jo käytetty. Paino pudonnut leikkauksen jälkeen 54 kiloa, sitä ennen pudotettu perinteisin keinoin, ennen leikkausta lisää.

Hyvää vointia sinulle ja leikkauksen odotusta.