maanantai 6. lokakuuta 2008

Gastric bypass jälkitilasta

Nyt on kulunut ensimmäinen viikko leikkauksesta. Vielä on vähän kipeä olo, mutta huomattavasti parempi kuin vielä lauantaina. Hyvänä apuna on Fortimel ravintojuoma silloin kun en jaksa mitään ruokaa alkaa miksailemaan. Se on oikein hyvän makuista ja sitä on useita eri makuja. Omasta mielestäni tuo suklaanmakuinen taitaa olla paras. Ei taida blogini löytää lukijoita, jotka suunnittelevat gastric bypass leikkausta tai ovat jo leikatut. Olisi kivaa vaihtaa mielipiteitä kokemuksista jne. Nyt muuten saatoin nukkua jo hetken vatsallanikin! Ihanaa. Paino ei ole vielä lähtenyt laskuun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minut leikattiin tismalleen samana päivänä kuopiossa ja tähän mennessä painoa on pudonnut reilusti joka pahimmillaan oli 165kg, nyt painan 93kg. Leikkaus meni hyvin ja pari päivää olin aika kipeä mutta sitten toipuminen lähti etenemään aika nopsaan. Menin sairaalaan sunnuntaina, leikkaus tehtiin maanantai aamuna klo 8 ja pääsin kotiin perjantaina aamupäivällä.

Anonyymi kirjoitti...

Miut leikattiin tiistaina 3.11 ja perjantaina 6.11 pääsin kotiin. Miulla ei oo ollu kipuja juuri lainkaan, suurin vaiva on ilman kertyminen mahaan. Olin ennen leikkausta 3 viikkoo Nutrilett-dieetillä, ja nyt on kaikkiaan paino pudonnut 12 kg. Lähtöpaino oli 136.6.